Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Eximbank İş Başvurusu

Eximbank iş başvurusu için gerekli olan bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/04/29


Türk Eximbank'ta çalışmak isteyen adaylar, iş başvuru formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak şirkete iş başvurusunda bulunabilirler. Personel alımlarından faydalanabilmeniz için iş başvuru formu sayfasının bağlantısını ve şirket hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

İhracat, ülke ekonomisine katkı sağlayan son derece önemli bir girdi kalemidir. Türkiye ihracatının gelişmesi için ihracatçılara finansman sağlamak için kurulan ve 30 yıldır faaliyetlerini başaralı bir şekilde Sürdüren Türk Eximbank, bugün 19 şubesi ve 3 bölge müdürlüğüyle hizmet vermektedir. Diğer bankalardan farklı olarak özel bir statüye sahip olan Eximbank, alışılagelmiş bankacılık hizmetlerinin dışında bir görev edinerek ihracatçıların uygun finansman bulması ve yurt içi satışlarını, ortaya çıkabilecek zararlara karşı teminat altına almak amacıyla yurt içi kredi sigortası imkanı sunmaktadır.

Türk Eximbank, 2020 yılında büyüme hedefleri doğrultusunda bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatabilmek adına ihtiyaç doğrultusunda personel alımları gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda şirket, personel alımlarını büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir. Eximbank çalışanlarının maaş artışları, ülke ekonomisi, sektörün ücret seviyeleri ve şirketin mali durumu dikkate alınarak belirlenmektedir.
Ayrıca çalışanlara, maaşın yanında, performansa bağlı olarak prim ödemeleri yapılmaktadır.

Eximbank İş Başvuru Formu

Siz de bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ve ihracat yapan şirketlere finansman sağlayarak, ülke ihracatının artmasına yönelik  görev edinmiş Eximbank'ta çalışmak istiyorsanız, şirkete ait iş başvuru formunu doldurarak başvurunuzu insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz. Eximbank iş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Açılan sayfada doldurduğunuz form Eximbank insan kaynakları tarafından değerlendirilecektir. Başvurusu olumlu olarak değerlendirilen adaylarla formda belirttikleri iletişim bilgileri kullanılarak, sonraki aşamalar için irtibata geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google