Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Sarkuysan İş Başvurusu

Sarkuysan'da çalışmak isteyen kişiler, sitemizde yayınladığımız şirkete ait iş başvuru formu bağlantısını kullanarak, başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru için doldurmanız gereken formun bağlantısını ve firmayı yakından tanımanız açısından gerekli olan bilgileri yazımızda paylaştık.

2020/04/08


Sarkuysan, bugün dünya liderliğine adım adım ilerleyip son teknolojinin gücüyle bakıra hayat veriyor. Avrupa'da üretilen otomobillerin yarısında, demir yollarında, uçakların elektrik aksamlarında, elektriğin iletilmesinde trafo ve motorlarda sürdürülebilir enerji kaynaklarında, gemilerde, elektrikli ev aletleri, bilgisayarlar ve medikal cihazlarda kısaca yaşamın her alanında Sarkuysan'ın bakır ürünleri kullanılıyor.

Tamamı halka açık olarak, 1972 yılında kurulan şirket, Gebze ve Darıca bölgelerinde bulunan üretim tesislerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ülke ekonomisine yaptığı katkılarla büyüyen Sarkuysan, yarattığı iş gücü, ülkeye kazandırdığı döviz, ödediği vergiler ve dağıttığı kar payıyla büyük katma değer yaratıyor.

Sarkuysan, yarını hayal ederken bugün tüm çalışanlarının gücüyle bakıra şekil vermeye ve dünya bakır piyasasında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

İşe Alım

Sarkuysan işe alım süreci iş başvuru formuyla başlamaktadır. Şirkette çalışma isteğini iletmek için form dolduran adayların doldurdukları bilgiler insan kaynakları tarafından değerlendirilip, adayın ilgili pozisyon için uygun olduğuna kanaat getirildiği taktirde adaylar mülakata çağrılmaktadır. Saykuysan iş başvuru formu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google