Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Adopen İş Başvurusu

2020/04/08

Ülkemizin en büyük pencere imalatçılarından olan Adopen, üretim tesislerinde ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel alımlarını yayınladığı başvuru formu üzerinden gerçekleştiriyor. Şirket hakkında bilgi sahibi olmanız için tanıtıcı bilgilere ve başvuru formu sayfasına yazıdan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin Anltalya'dan dünyaya açılan penceresi Adopen'in temelleri 1960'lı yıllarda atılmıştır. Dünyanın bir çok merkezindeki üretim tesislerinde yeni insanlara ve toplumlara yeni "pencereler" açıyor.Antalya'dan dünyaya açılan bu pencereden bakıldığında vizyonlu ve katma değerli bir şekilde büyüyen bir dünya markası gözükmektedir.

Adopen'in üretim tesislerinde 2500'ün üzerinde çalışan, en ileri teknolojiyle 8 ayrı ülkede üretilen PVC profilleri Wintech markasıyla dünyanın dört bir yanında bulunan 56 ülkeye ihraç edilmektedir. Türkiye, Almanya, Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Hindistan, Tunus ve İran'da üretim tesislerini faaliyete geçire şirket, sektörünün en büyük markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Adopen, tüm bu büyümeleri ve kaliteli üretim anlayışını gerçekleştirirken AR-GE tarafında da büyük adımlar atıyor. Burada amaç üretile teknolojiyle tüm dünyada pencere sektöründe kurallara uyan değil, kuralları ürettiği teknolojiyle belirleyen ve bu teknolojisini ihraç eden bir marka olmak.
Sizde her geçen yıl büyüyen ve faaliyet gösterdiği sektörde global bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Adopen ailesine katılarak, şirketin gelecek vizyonunun bir parçası olmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız Adopen iş başvuru formu sayfasından şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Adopen iş başvuru formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google