Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Dinarsu Halı İş Başvurusu

2020/04/08

Dinarsu
Ülkemizin en büyük halı üreticilerinden olan Dinarsu Halı'nın personel alımı başvuruları için gerekli olan iş başvuru formuna ve şirket hakkındaki bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yarım asra aşkın deneyimini iş ahlakıyla harmanlayıp Türkiye'nin en büyük duvardan duvara halı üreticisi konumunda bulunan Dinarsu, halı üretiminde dünya devi olan Erdemoğlu Holding bünyesinde yer almaktadır.

Dinarsu, iplikten halı tam entegre, yeşile duyarlı ve son teknolojiyi kullanan makineleriyle halı üretimlerini gerçekleştirmektedir. Üretilen halılar, ülkemizde ve dünyanın 30'dan fazla ülkesine ihraç edilerek, müşterilerle buluşmaktadır. Şirketin değişmez stratejisi; bilimin ışığında yapılan isabetli araştırmalarla uzun vadede de sürdürülebilir bir büyümeye ulaşmaktır. Bunun için en üstün kaliteyi uygun fiyata sunarken değer odaklı, estetik ve fonksiyonel olarak mükemmel üretimi yapmaktır.

Dinarsu, konfeksiyonda sahip olduğu son teknoloji makine parkuru ve deneyimli kadrosuyla müşterilerine kesim, overlok, sarım, etiketleme ve paketleme konularında sınırsız çözümler sunup, müşterilerinin tüm taleplerine karşılık verebilmektedir.

Benzersiz halılarının üzerinde insanların kendilerini mutlu hissettiklerini ve hayatlarından zevk aldıklarını bilmek Dinarsu için en büyük gurur kaynağıdır.

İş Başvuru Formu

Dinarsu personel alımı başvurularını, bünyesinde yer aldığı Erdemoğlu Holding'in kariyer platformu üzerinde yer alan iş başvuru formu ile kabul etmektedir. Formda; çalışmak istediğiniz şehir, başvurduğunuz pozisyon, ücret beklentiniz, önceki iş deneyimleriniz gibi alanları doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. 

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google