Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Erşan Et İş Başvurusu

2020/04/09


Sektörünün lider kuruluşlarından olan Erşan Et'e iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Şirketi daha yakından tanıyabilmeniz için gerekli olan bilgilere ve Erşan Et iş başvuru formuna yazıdan ulaşabilirsiniz.

Sektöründe öncü kalite ve teknolojide lider olan Erşan Et, çevreye ve insana saygılı, müşterilerinin beklentilerinin üzerinde hizmetler sunarak, dünya markası olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.
Erşan Et, sağlıklı beslenme çağının sofralarına ulaşma yoluna ilk adım olan besicilikten başlamaktadır. Modern besicilikte örnek tesislere sahip olan Erşan Et'in Besi çiftlikleri Bilecik ilinde bulunmaktadır. Yılda 3.500'den fazla büyük baş hayvan, modern besicilik ve Avrupa standartlarına göre uzman veteriner hekimlerin kontrolünde yetiştirilmektedir.

Erşan Et, Bilecik-Eskişehir kara yolunun 17. kilometresinde bulunan 21.000 m2'lik büyüklüğe sahip alanda faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Şirket, üretimin her safhasında kalite, güvenilirlik ve hijyeni ön planda tutmaktadır. Çünkü bu 3 ilkeyi geleceğin ve geleneksel lezzetinin güvencesi olarak görmektedir. Bu doğrultuda kesimlik hayvanların beslenmesinden başlayarak et ve et ürünlerinin nihai tüketiciye ulaşmasına kadar geçen süreçte bu ilkelerinden asla taviz vermez. Üretimden satışa kaliteyi güvenle gerçekleştirir.

Üretim tesisleri etin teknoloji üssüdür. Tesislerdeki üretim son teknolojik ekipmanlar kullanılarak, el değmeden gerçekleşir. Her türlü gelişme alanında uzman gıda mühendisleri ve veteriner hekimlerden oluşan ARGE ünitesinde takip edilmektedir. Gelişime açık bir zihniyetle, besicilikten satışa kadar her aşamada dünya standartlarında üretim yapmak Erşan Et'in ilkesidir.

İşe Alım

Sektöründe öncü, kalite ve teknolojide lider olan Erşan Et, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Sizde şirketin başarılarla dolu bu yolculuğunun bir parçası olmak istiyorsanız, iş başvuru formunu doldurarak, Erşan Et'e iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru formunda sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekmektedir.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google