Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Saray Holding İş Başvurusu

Saray Holding iş başvuru formu bağlantısını yazıda paylaşıyoruz.

2020/04/09


Dünya çapında 15 ayrı iştirakle ilk günden beri çevreye insana ve tüm canlılara saygı duyan bir çalışma prensibiyle bir dünya devi olma yolunda Saray Holding'in yolculuğu devam ediyor. Saray Holding ve bünyesinde bağlı olarak faaliyet gösteren şirketlere iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar için iş başvuru formu bağlantısını ve Saray Holding hakkında bilmeniz gereken tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Saray Holding'in temellerini 1961 yılında atan Özdağ ailesi ilk ticari faaliyetlerine baba Kamil Özdağ'ın önderliğinde gıda toptancılığı üzerine kurulan ticarethaneyle başlamıştır. 1981'de Saray Şekerleme'nin kurulmasıyla başlayan süreç, oğullar tarafından üretime, sanayiciliğe ve markalaşmaya dönüşüyor. Azim ve özgüvenle başlayan bu yolculuk bugün bir çok farklı sektörde yenilikçi markalarla Saray Holding olarak devam ediyor. Güçlü, dinamik ve sürekli gelişimi ön planda tutan bir dünya şirketi olmak için çalışan Saray Holding, bugün yurt dışı işbirlikleri ve iştirakleriyle gıda ve enerji başta olmak üzere mobilya, ambalaj, gıda makineleri, tarım ve hayvancılık yatırımlarıyla dünyanın bir çok noktasına ürün, çözüm ve hizmet üretiyor.

Yenilikçi ve global bir anlayışla hareket eden Saray Holding bağlı olduğu iştirakleriyle binlerce kişiye istihdam sağlıyor.

Saray Holding Bünyesinde Yer Alan Şirketler

  1. Saray Bisküvi 
  2. Milkman
  3. Unsar
  4. Özdağ Tarım ve Hayvancılık
  5. GREENECO
  6. Ensar
  7. Mobsar
  8. Omkasar
  9. İhsar
Sizde Saray Holding bünyesinde veya bağlı olduğu iştiraklerde çalışmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız iş başvuru formunu kullanarak, iş başvurunuzu yapabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google