Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Harput Tekstil İş Başvurusu

2020/04/09

Harput Tekstil'te çalışmak isteyen kişiler için iş başvuru formu sayfasına ve iş başvurusunda bulunmadan önce şirketi tanımanız açısından gerekli olan tüm bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

Harput Tekstil'in 1958 yılında Elazığ'da başlayan tekstil yolculuğu 1980 yılından itibaren Bursa'da devam etmektedir. Avrupa'nın sayılı üreticileri arasında yer alan şirket, farklı lokasyonlarda bulunan binlerce çalışanıyla tekstil sektöründe ihtiyaç duyulan yüzlerce çeşit ürünün üretimlerini gerçekleştiriyor ve başta Kuzey Amerika, Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere 65 ülkeye ihracat ediyor.

Teknoloji, kalite ve ARGE yatırımlarıyla sektörde önemli bir konumda olan Harput Teskstil, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, makine parkurunu sürekli yeniliyor ve geliştiriyor. 2017 yılından beri Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşunun yer aldığı ISO500 listesine giren ve her yıl sıralamadaki yerini yükselten Harput Tekstil, ülke ekonomisine sürekli değer katma gayesiyle çalışıyor.

Belirlediği ilkelere kuruluşundan bu yana sadık kalması sayesinde hem kendi ülkesinde hemde dünyadaki pek çok ülkede marka değerine sahip olan şirket, kalite ve müşteri memnuniyeti yaklaşımından taviz vermeden sektördeki yolculuğuna devam ediyor.

İş Başvuru Formu

Harput Holding bünyesinde yer alan Harput Tekstil, personel alımlarını iş başvuru formu üzerinden gerçekleştiriyor. Sizde tekstil sektöründe bir kariyer hedefliyorsanız, aşağıda bağlantıyı kullanarak, Harput Tekstil'e iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Harput Tekstil iş başvuru formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google