Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Lezita İş Başvurusu

Gıda sektöründe kariyer hedefleyen kişiler, Lezita insan kaynaklarına CV'lerini göndererek iş başvurularını şirkete iletebilirler.

2020/04/10


Lezita, Abalıoğlu birikimi ve vizyonuyla 2006 yılında Türkiye'nin en büyük ve modern et entegre üretim tesisi olarak açıldı. 3000'den fazla çalışanı ve 10.000'lerce insana sağladığı dolaylı istihdamla Lezita, sektörünün en büyük şirketleri arasında yer almaktadır. Entegre bakış açısına ve üretim organizasyonuna sahip olan şirkette, yumurtadan sofralara gelene kadar ürün sürecinin tamamı kusursuz bir entegre tedarik zinciri ile takip edilmektedir.

İyi beslenmeyi kolaylaştırmak için çalışan Lezita, ileri işlenmiş piliç eti ürünlerinde Türkiye'nin en önemli üreticilerinden bir tanesidir. Kolayca ısıtılıp yenilen kaplamalı nugget, schnitzel, cordon bleu gibi ürünler sucuk, salam ve sosis gibi şarküteri ürünleri, çeşit çeşit köfteler ve geleneksel yöntemlerle hazırlanan piliç döner Lezita'nın ürünlerinden bir kaçıdır.

Dünya değişirken ve insanların ihtiyaçları farklılaşırken Lezita yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyor. Üretilen ürünler, yaygın bölge müdürlükleri ve bayileri aracılığıyla Türkiye'de milyonla ulaşıyor. Dünyanın dört bir yanında var olan şirket, Türkiye ihracatına gururla katkı sağlıyor.

Lezita İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Lezita, bünyesinde oluşan açık pozisyonlarla ilgili iş ilanlarını kariyer portallarında yayınlamaktadır. Şirkete doğrudan iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler özgeçmişlerini  ik@lezita.com.tr adresine mail atarak insan kaynakları departmanına ulaştırabilir.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google