Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Metro Turizm İş Başvurusu

Metro Turizm'de çalışmak isteyen kişiler şoför, host (araç içi servis görevlisi), bilet satış yetkilisi, çağrı merkezi çalışanı ve idari pozisyonlar için iş başvuru formu doldurarak başvurularını doğrudan şirkete iletebilirler. İş başvuru formu ve şirket tanımanız açısından gerekli olan bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

2020/04/10

Metro Turizm
Türkiye'nin en büyük otobüs işletmecisi Metro Turizm'i  öyküsü 1992 yılında 2 otobüsle başladı. Bugün toplam 1500'ten fazla otobüsü, Türkiye'nini her yerine yayılmış hizmet ağı ve 20.000'den fazla çalışanıyla büyük bir marka olmayı başardı. Türkiye'de otobüsle seyahat eden her 10 yolcudan 1'ini sevdikleriyle kavuşturan bir ulaşım devi oldu.

İnsanları seven, birbirine inanan Metro Turizm çalışanlarıyla, çözüm ortağı oldukları firmalarının prensiplerine inanıp tüm ilkelerini eksiksiz yerine getiren bireysel otobüsçülerle, Türkiye'nin her yerine Metro Turizm bayrağını çekerek yolculara hizmet sunan acenteleriyle, ülkemizin kara yolu ağı üzerinde hizmet sunan dinlenme tesisleriyle bir büyük Metro Turizm ailesi oluştu. Siz de her geçen gün daha da büyüyen bu aileye katılmak için Metro Turizm'e iş başvurusunda bulunun.
Metro Turizm'e iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler aşağıdaki pozisyonlar için başvurularını aşağıda yayınladığımız iş başvuru formu bağlantısını kullanarak şirkete iletebilirler.

  • Kaptan şoför
  • Host (Araç içi servis görevlisi)
  • Bilet satış yetkilisi
  • İdari pozisyonlar
  • Çağrı merkezi yetkisi

Başvuru

Metoru Turizm iş başvurusu içi internet üzerinden iş başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Şirkete ait iş başvuru formuna ulaşmak için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google