Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Onur Market İş Başvurusu

2020/04/10

Onur market

Onur Market, mevcut ve yeni açılacak şubeleri için ihtiyaç doğrultusunda personel alımı yapıyor. Onur Market'e en hızlı ve en kolay iş başvurusu yapabilmek için gerekli olan iş başvuru formu bağlantısını ve firma hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

İlk mağazasını 1966 yılında açan ve ardından hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Onur Market'in kapıları, her gün milyonlarca değerli müşterisi için açılıyor. Kuruluşundan bugüne fiyatları, ürünlerinin tazeliği, lezzetliliği, kalitesi ve sunduğu hizmetle kalpleri fetih eden Onur, her yeni güne tüm ilkelerinin koruyucusu "Onur sözü" ile başlıyor.

Özel araç filosu, geceden yüklenen dalından koparılmış taze ve özenle seçilmiş ürünleri mağazalarında müşterilerinin hizmetine sunuyor. Onur Market çalışanları en seçkin ürünleri raflara yerleştiriyor, mağazaları müşterilerle buluşacak olmanın verdiği heyecanla açıyor. Reyonlar ve depolar arasındaki uyumlu ve sistematik organizasyon sayesinde yurdun dört bir yanından getirilen sebze ve meyveler soğuk odalardan raflara yerleştiriliyor, raflar tazelikle renkleniyor.

%100 yerli sermayeyle yükselen, çağdaş perakendecilik anlayışıyla yenilikçi ve öncü hizmet kalitesini sunmaya devam ediyor. Her geçen gün büyümeye devam eden Onur Market, bu bağlamda oluşan personel açıklarını ilgili kariyer portallarında yayınladığı ilanlar ve web sitesinde yer alan iş başvuru formunu üzerinden gidermeye çalışıyor.

Siz de Onur Market bünyesinde çalışmak istiyorsanız, şirkete en hızlı ve en kolay başvuru yöntemlerinden bir tanesi olan internet üzerinden iş başvuru formunu doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Onur Market iş başvurusu formu için tıklayın
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google