Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Beypiliç İş Başvurusu

Sitemiz üzerinden Beypiliç iş başvuru formunu doldurarak insan kaynaklarına başvurunuzu iletebilirsiniz.

2020/04/07


Piliç Eti Sektörünün önde gelen markalarından bir tanesi olan Beypiliç, bünyesinde çalıştırmak üzere yetenekli personeller aradığını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Beypiliç iş başvurusu için gerekli olan iş başvuru formu bağlantısını ve şirketi tanımınız açısından ihtiyacınız olan bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Sektörünün öncü markası Beypiliç, kuluçkalık yumurta üretiminden başlayarak, piliç eti ürünleri üretmektedir. Üretim, kuluçkalık yumurta üretiminden başlamaktadır. Sağlıklı şekilde üretilen ürünler, tüketicilere güvenli bir şekilde sunulmak için her aşamada özenle hazırlanıyor.

Beypiliç Türkiye'de tek ARGE kümesine sahip firmadır. Sektöründe ilk ve tek olan bu uygulamayla bilgisayar kontrollü 60 bölümden oluşan ARGE kümesinde etlik piliç üretimine yönelik araştırmalar yapılıyor. Daha sağlıklı ve verimli bir üretim için geliştirilen tüm çözümler ilk önce bu kümeste test ediliyor. Yetiştirme çiftliklerinde modern koşullarda yetiştirilen piliçler son 3 gün içerisinde veteriner hekimler tarafından kontrol edilerek, sağlıklı oldukları bir kez daha teyit ediliyor. Türkiye'de örnek gösterilen en son teknolojilerin tamamına sahip kesimhaneler, her üretim öncesinde profesyonel ekip tarafından yıkama ve dezenfeksiyon işleminden geçirilmektedir.

Beypiliç tarafından üretilen ürünler Burger King, Popeyes, Arbys, Sbarro, Usta Dönerci gibi global ve ulusal restoran zincirlerinde her gün binlerce tüketiciyle buluşuyor.

Başvuru Formu

Sektörünün en büyük markalarından bir tanesi olan Beypiliç, ihtiyaç doğrultusunda bünyesine personel alımı yapmaya devam ediyor. Siz de her geçen yıl büyümeye devam eden, sektöründe söz sahibi olan Beypiliç'te çalışmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız iş başvuru formunu doldurarak, başvurunuzu şirkete iletebilirsiniz.

İş başvurusu için tıklayın
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google