Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Çemtaş İş Başvurusu

Çemtaş'a iş başvurusu yapmak isteyen kişiler, sitemizde yayınladığımız şirkete ait iş başvuru formu bağlantısını kullanarak, başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru için doldurmanız gereken formun bağlantısını ve firmayı yakından tanımanız açısından gerekli olan bilgileri yazımızda paylaştık.

2020/04/07

Çemtaş

Çemtaş, 1970 yılında Bursalı sanayici iş adamları ve küçük sanatların ortak girişimleri ile vasıflı çelik üretmek amacıyla Bursa Organize Sanayi bölgesinde kurulmuştur. Gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeye devam ettiği yatırımlarıyla sektörünün en önemli ham madde tedarikçileri arasında yer almaktadır.

Tofaş, Renault, Ford Otosan, Toyota, Mercedes, Man, Iveco ve Scania gibi otomotiv ana sanayi firmalarının onaylı tedarikçisi konumunda olan Çemtaş, üretiminin önemli bir kısımı dünyanın bir çok ülkesine ihraç ederek, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Şirket, devam eden yeni yatırımları ve otomasyon projeleri ile yakın gelecekte Avrupa'nın en önemli üreticilerinden bir tanesi olmak için hız kesmeden çalışmalarına devam etmektedir.

Her zaman güvenilir ve ürün kalitesi yüksek bir iş ortağı olmayı başaran Çemtaş, teknolojik gelişmelere paralel olarak yürüttüğü yatırım politikasıyla müşterilerinin sadece bugün değil gelecekteki hedeflerini de karşılamaya hazır.

Başvuru

Çemtaş iş başvurusu için şirketin yayınlamış olduğu iş başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Doldurduğunuz formdaki bilgiler, şirketin insan kaynakları departmanı tarafından incelenmektedir. Başvuruda bulunan adayın uygun nitelikleri taşıması halinde formda belirtilen iletişim bilgileri yoluyla sonraki aşamalar için adaylar irtibata geçilmektedir.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google