Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Özkan Demir Çelik İş Başvurusu

Özkan Demir Çelik'te çalışmak isteyen kişiler, sitemizde yayınladığımız şirkete ait iş başvuru formu bağlantısını kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Personel alımına dair bilmeniz gereken her şeyi ve firmayı tanımanız açısından gerekli olan bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

2020/04/07


1955 yılından beri kendini sürekli yenilen Özkan Demir Çelik, İzmir Aliağa'de faaliyet göstermektedir. Şirket, her sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde farklı çelik profilleri üretimlerini gerçekleştirmektedir. Özkan Demir Çelik, kaynakları en verimli şekilde kullanıp kaliteli üretimden, koşulsuz müşteri memnuniyetinden, çalışanlarının eğitiminden ve motivasyonundan ödün vermeyen ilkelere sahiptir. Kurulduğu günden beri asla vazgeçmediği bu değerlerle bugün dünyadaki pek çok ülkenin kalite standartlarının belge ve onayını almıştır.

Özkan Demir Çelik, yönetim kalitesini arttırmaya yönelik uyguladığı politikasını bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyerek sürdürmektedir. Bu anlamda toplam kalite yönetimini bir yaşam biçimine dönüştürerek ARGE faaliyetleri ile sürekli kendini yenilemektedir. Tüm bu çalışmalarının sonucunda oluşturduğu toplam kalite standardıyla uluslararası platformda da gücünü arttırmaktadır. Farklı çelik profillerinde Türkiye'nin özel sektör bazında en fazla üreten ve en fazla ihraç eden sanayi kuruluşu olarak 50'den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

İş Başvuru Formu

Türkiye'nin demir çelik sektöründeki en büyük şirketlerinden olan ve çalışanlarına verdiği değerle adından söz ettiren şirketi Özkan Demir Çelik, personel alımı başvurularını yayınlamış olduğu iş başvuru formu üzerinden değerlendirmektedir. Sizde Özkan Çelik'te çalışmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız formda ilgili alanları doldurup CV'nizi ekleyerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google