Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

DHL İş Başvurusu

Dünya'nın en büyük uluslararası lojistik şirketlerinden bir tanesi olan DHL'e iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız, şirketin açık pozisyonlarına ulaşacağınız kariyer portalına sitemiz üzerinden ulaşabilir, dilediğiniz pozisyona iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2020/04/06

DHL Hakkında

Dünya artık değişiyor, giderek küçülüyor ve tek bir pazar haline geliyor. Aradaki mesafelerin bir önemi kalmıyor. Binlerce kilometre uzakta bir üretici malını veya hizmetini tüketicisine ne kadar çabuk ulaştırabilirse o kazanıyor. Yepyeni bir iş düzeni ve iş ilişkisi dönemi yaşanıyor. İşte bu müthiş değişimin liderliğini de 40 yılı aşkın süredir DHL yapıyor.

DHL daha kimselerin bu gelişmeyi düşünemediği günlerden başlayıp, kısa sürede uluslararası bir deve dönüştü. Firmalarla üreticiyi bir araya getirerek, dünyadaki bu değişimi tek başına hızlandırdı. Her yıl müşterilerinin ihtiyaçlarınızı izledi. Kara ve hava taşımacılığı ağını genişletti. Ülkeleri ve kıtaları birbirine yaklaştırdı ve sonunda 220'den fazla ülkede milyonlarca müşteriye hizmet veren bir şirket haline geldi.

DHL firmasının başarısındaki en önemli faktör; personelini iyi eğitmesi ve işinin uzmanı insanlarla çalışmasıdır. Bu kadronun tek amacı müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.


DHL İş İlanları

DHL iş ilanlarını kendi kariyer platformu üzerinden yayınlamaktadır.  İlan arama bölümünden konumu "Turkey" olarak seçtiğinizde Türkiye'de bulunan açık pozisyonları görüntüleyebileceksiniz. Yayınlanan ilanlar arasından size uygun bir tanesini seçip "Apply" butonuna basarak ilgili pozisyona iş başvurusu yapabilirsiniz. DHL iş ilanları sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google