Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Şahinler Metal İş Başvurusu

2020/04/06

Şahinler metal

Şahinler Metal'e iş başvurusunda bulmak isteyen kişiler, şirketin yayınlamış olduğu iş başvuru formunu doldurarak, başvurularını insan kaynakları departmanına iletebilirler. Şahinler Metal hakkındaki tanıtıcı metne ve iş başvurusu için gerekli olan bağlantıya yazıdan ulaşabilirsiniz.

Şahinler Metal, 1953 yılında kurulmuştur. Türkiye'nin en köklü ve en büyük üreticileri arasındaki yerini koruyan şirket, bugün 3 fabrikasıyla ve mesleğinde uzman kişilerden oluşan 300'ün üzerinde çalışanıyla ülkemiz ve dünya için üretimlerine devam etmektedir. Şahinler Metal'in enerji, otomotiv, ulaşım gibi sektörlerde kullanılan güçlü makineleri gemiler, köprüler, rüzgar tribünleri, petrol boru hatları, stadyumlar ve diğer bir çok alanda çözümler sunmaktadır. Şahinler Metal tarafından üretilen ürünler 5 kıtada 120'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Bu bağlamda şirket, ülke ihracatına önemli ölçüde katkı sağlamaktadır.

Şahinler Metal'in AR-GE sürecinde İtalyan ve Türk tasarım mühendisleri tarafından yüksek hassasiyetle projelendirilen ürünler, minimum hata için defalarca kez teste tabi tutulmaktadır. Kontrollü ve sürdürülebilir bir üretim için büyükten küçüğe tüm kritik parçaları Şahinler Metal kendi bünyesinde üretmektedir.

İş Başvuru Formu

Çalışana değer veren ve "Önce çalışan mutluluğu" felsefesiyle üretim yapan şirket, iş başvurularını yayınladığı iş başvuru formu üzerinden kabul etmektedir. Şahinler Metal bünyesinde çalışmak isteyen kişiler aşağıda bağlantısını paylaştığımız iş başvuru formunu doldurarak, başvurularını yetkili mercilere iletebilirler. 

İletişim

Adres: Balkan Mahallesi Mümin Gençoğlu Caddesi No:14 Nilüfer / BURSA
Telefon: +90 ( 224 ) 470 09 05
E-Posta: info@sahinlermetal.com
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google