Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Şimsek Bisküvi İş Başvurusu

2020/04/06

Şimşek logo

Şimşek, Orta Anadolu'nun en verimli buğday tarlarının boy verdiği kent olan Karaman'da kuruldu. Dünyaya tat veren bu dev marka, toplamda 135.000 m2 alana sahip dev üretim tesislerinde ileri teknolojisi ve 1300'ü aşkın uzman çalışanı ile lezzet dolu ürünler üretiyor.

Bisküvi, çikolata, gofret, kek ve kraker olmak üzere 300'ün üzerinde ürüne sahip olan Şimşek, Karaman ilinin ihracat şampiyonluğunu dinamik yapısı ve profesyonel yönetim anlayışıyla yıllardır elinde tutuyor. Kısa geçmişine rağmen Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasına giren bu genç kuruluş, her yıl emin adımlarla daha da yükseklere tırmanıyor.

Sağlıklı ürünler ilkesiyle çalışan Şimşek'te hijyen daime ilk sırada yer alıyor. Üretimin her aşamasında gıda mühendislerinin denetimi yapılıyor. Dünya standartlarındaki ileri teknolojilerle sağlıklı ve mükemmel lezzetler üretiliyor. Deneyim, uzmanlık, teknoloji ve kalite tutkusunun bir araya gelmesinden ortaya çıkan bu ürünler, her lezzetiyle tüketici memnuniyetini zirveye çıkarmayı hedefliyor.

İşe Alım

Henüz genç bir şirket olmasına rağmen kısa sürede hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Şimşek, başarısını eğitimli, vizyon sahibi, dinamik personeline borçludur. Bu nedenle şirket işe alımlarını büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir. İş başvuruları, ilgili kariyer sitelerinde yayınlanan iş ilanları ve iş başvuru formu üzerinden gerçekleştirilmektedir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google