Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

CMS Jant İş Başvurusu

Toplamda 3 üretim tesisi ve binlerce çalışanıyla ülkemizde sektörünün en önemli büyük konumunda olan CMS Jant, işe alımlarını iş başvuru formu dolduran adaylar üzerinden gerçekleştiriyor. Şirkete ait tanıtım amaçlı bilgilere ve iş başvurusu için gerekli olan forma sitemizden ulaşabilirsiniz.

2020/04/05


CMS Jant, kurulduğu günden bu yana hem ülkemiz hemde dünya için kaliteli ve güvenilir jantlar üretiyor. İnsan hayatından ilham alıyor, insan hayatına değer vererek çalışıyor. Şirket, üretimin her aşamasında kaliteden ödün vermeden her zaman beklentilerin ötesinde üretim yapmayı amaç edinmiş bir vizyona sahiptir. Bu bağlamda şirkete ait 3 üretim tesisinde sektörün trendlerine yön verecek şekilde her yıl milyonlarca jant üretilmektedir. CMS Jant, binlerce kişiden oluşan büyük ailesinin sürekli gelişimini sağlayarak onların yetkinliklerini  arttırmayı kendisine görev edinmiştir.

CMS Jant %100 Türk sermayeli bir firma olarak, tecrübesi ve sürekli gelişim azmiyle Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın 3. en büyük kapasiteli firması konumundadır.

İşe Alım

CMS Jant'ın mavi yaka ve beyaz yaka işe alım sürecinin nasıl ilerlediği hakkındaki bilgilere ve iş başvuru formu bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mavi Yaka İşe Alım Süreci

  1. İş başvuru formu değerlendirmesi
  2. Yetkinlik bazlı mülakat,
  3. Genel Yetenek testi,
  4. Teknik Eğitim Merkezi Beceri Değerlendirme ve Ergonomi Ölçüm Merkezi mülakatları yapılmaktadır.

Beyaz Yaka İşe Alım Süreci 

  1. İş başvuru formu değerlendirmesi
  2. Yetkinlik bazlı mülakat
  3. Kişilik envanteri
  4. Genel yetenek testleri
  5. Yabancı dil testi
  6. Simülasyon araçları uygulamalar
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google