Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Soma Kimya İş Başvurusu

2020/04/05


Soma Kimya'nın 1987 yılında Türkiye'de hırdavat, nalburiye ve teknik el aletleriyle başlayan ticari faaliyetleri 2000'li yıllarda İstanbul Hadımköy'deki tesisle yapı kimyasalları sektörüne dönüştü. Disiplin ve kalite standartlarına uyan Soma Kimya, teknolojiyi yakından takip ediyor ve ürünlerini son teknolojik yöntemlerle tüketicinin ihtiyaçlarına kaliteli çözümler sunacak şekilde üretiyor. 55.000 m2 kapalı alandan oluşan 3 ayrı üretim tesisinde 200'den fazla ürün üretiliyor.

Yenilikçilik ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda, teknoloji ve otomasyon yatırımlarıyla müşterilerinin yapı kimyasalları alanında ihtiyaçlarını kusursuz ve kesintisiz hizmet sunan Soma Kimya, sağlam ve güvenli yapıların çözüm merkezi haline geliyor, yap sektöründe geleceği inşa ediyor.

Soma Kimya'da gerçekleştirilen tüm faaliyetlerde ilk olarak iş güvenliği esas alınıyor. Personellere değer ve güç katarak yeni kariyer olanakları sağlanıyor. Tüm üretim sürecinde doğayı tahrip etmeden çevreci bir misyonla hareket ediliyor. 

Dünya standartlarındaki yüksek ürün kalitesi ve zengin ürün çeşitliliğiyle tüm şartlara ve tüketici grubuna hitap eden Soma Kimya, Türkiye'den dünyaya açılıyor, 7 kıtada 40'tan fazla  ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Türkiye ve dünyanın sektördeki ihtiyaçlarına kaliteli ürünler sunarak global bir marka haline dönüşen Soma Kimya, sağlam ve güvenli yapıların çözüm merkezi olma yolunda yürümeye devam edecektir.

İş Başvuru Formu

Kimya sektörünün yükselen değeri olan Soma Kimya'ya iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, aşağıda bağlantısını paylaştığımız iş başvuru formunu doldurup, CV'lerini ekleyerek, başvurularını gerçekleştirebilirler.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google