Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kerevitaş İş Başvurusu

Superfresh markası ile dondurulmuş gıda sektöründe faaliyetlerini gösteren Kerevitaş bünyesinde çalışmak isteyen kişilerin internet üzerinden iş başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Kerevitaş iş başvuru formu bağlantısı ve şirket hakkındaki bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2020/04/05


Topraklarımızdan gelen sağlıklı ve besleyici lezzetler, dalından koparıldığı ilk günün tazeliğinde besin değeri yüksek ürünler olarak sofralarımıza sunuluyorsa bilin ki bu Kerevitaş'ın hikayesidir.

Kerevitaş faaliyetlerine 1967 yılında su ürünleri ihracatıyla başladı. Sunduğu hizmetle müşteri memnuniyetini her daim sağlamış olmanın payesini alarak, müşterilerinin talebi doğrultusunda unlu mamuller, sebze ve meyve ihracatıyla çalışmalarını sürdürdü. Şirket 400'e yakın ürününü Avrupa, Orta Doğu ve Amerika ülkeleri başta olmak üzere toplam 25 ülkeye ihraç ederek, ülke ihracatına önemli ölçüde katkı sağlamaktadır.

1990 yılında Superfresh markası ile Türkiye'de iç pazar için üretim yapmaya başlayan Kerevitaş, üretiminin pek çok alanında ilklere imza atarak sektörünün öncüsü oldu. Bursa'da 220.000 m2 açık alan üzerine kurulu 70.000 m2'lik modern üretim tesislerinde 1200'ü aşkın uzman kadrosuyla, sektörünün lider kuruluşu olarak misyonunu sürdürmektedir.

İşe Alım

Kerevitaş personel alımları, iş başvuru formu üzerinden gerçekleştirilmektedir. Başvuru formunda çalışmak istediğiniz pozisyonu da (yönetim, insan kaynakları, muhasebe, üretim) seçmeniz istenmektedir. İnternet üzerinden doldurulan iş başvuru formları şirketin insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilmeye alınmaktadır. Başvuru yapan adayın uygun niteliklere sahip olduğu kanaatine varıldığı taktirde, mülakat aşaması için adaylarla E-posta veya telefon yoluyla irtibata geçilecektir.

İş başvuru formu için tıklayın.

Sitemizde yer alan tüm iş başvuru formlarını görüntülemek için tıklayın
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google