Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Parsan İş Başvurusu

Ülkemizin son dönemlerde adından söz ettiren şirketi Parsan, iş başvurularını yayınladığı iş başvuru formu üzerinden değerlendirmektedir. Parsan şirketi hakkındaki bilgilere ve iş başvuru formu sayfasına sitemizden ulaşabilirsiniz.

2020/04/04


Parsan Makine Parçaları Sanayi A.Ş. 50 yıla yakın tecrübesiyle İstanbul'da 120.000 m2'lik üretim tesisiyle faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Kullandığı çeliği kendisi üreten Parsan, Avrupa'da çelik üretip döven 5, ürettiği ve dövdüğü çeliği işleyen 3 tesisten biridir.

Parsan; Otomotiv, madencilik, savunma, inşaat, tarım makineleri ve havacılık sanayilerine dönük ürünler üretmektedir. Üretiminin %61'ini dünyaya ihraç eden şirket, başta Almanya olmak üzere, Mısır, İtalya, İspanya, Avusturya, Norveç, Macaristan, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Hollanda ve Güney Afrika'ya ağırlık olarak otomotiv parçaları ihraç etmektedir. Bu bağlamda dünyanın sektöründe en önde gelen marka ve firmalarına yüksek kaliteli ürünleriyle hizmet verilmektedir. Parsan, ileri teknolojiyi ve gelişen endüstriyi yakından takip edip, müşterilerinin ihtiyaçlarını izleyerek performansı arttıran ve kalitesi tüm dünyada kabul görmüş ürünler sunma ilkesiyle çalışmaktadır.

Parsan 50 yıla yakın tecrübesi, 500'ü aşkın uzman personeli, gelişmiş teknolojisi, üretim kapasitesi ve çevreye saygılı üretim politikasıyla dünya için kalite üretmeye devam ediyor.

İş Başvuru Formu

Türkiye'nin yükselen değeri Parsan bünyesinde çalışmak ve bu ailenin bir parçası olmak isteyen kişiler, şirkete ait iş başvuru formunu doldurarak başvurularını firmaya iletebilirler. Parsan iş başvuru formu sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google