Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Elvan Gıda İş Başvurusu

Elvan Gıda'ya ait iş başvuru formuna ve şirket hakkındaki tanıtıcı bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz. Yapılan başvurular, Elvan İnsan Kaynakları Departmanı tarafından değerlendirilmekte olup, adayın uygun nitelikleri taşıması halinde, formda belirtilen iletişim bilgileri yoluyla adaylarla irtibata geçilmektedir.

2020/04/04

Elvan Gıda


Global şekerleme sektöründe sıralamaya giren Elvan şirketler grubunun hikayesi 1952 yılında bir şekerci dükkanıyla başladı. Çikolata ustası Ahmet Hamdi Kadiroğlu ile küçük yaşlarından beri trenlerde şeker satarak harçlığını kazanan oğlu Mustafa'nın Zeytinburnu'nunda açtıkları küçük dükkan üretimdeki ustalık ve satıştaki becerinin birleşimiyle hızla büyüdü. Önce imalathane oldu, sonra fabrika kuruldu.

Sanayici duramaz, duran sanayicisi olamaz diyen Mustafa Kadiroğlu, kazandığını üretime yatırdı. Özsermaye ile yavaş yavaş büyüdü ancak güçlü bir finansal yapı kurdu. Bunun ödülünü de özellikle kriz dönemlerinde aldı. Krizlerde herkes kapasite düşürürken Elvan Gıda, %30'lara varan büyüme kaydetti.

Binlerce kişiye istihdam sağlayan şirketin Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan ve Mısır'da da fabrikaları bulunmaktadır. Şekerden, kek, çikolata ve gofret ürün gruplarında 600'ü aşkın ürünü piyasa sunan Elvan; Cici, Anl, ve Elvan markalı ürünleri dünyaya sunuyor. Çocuktan yetişkine her kesime en tatlı beraberlikleri yaşatıyor.

İstikrarlı büyümesini sürdüren Elvan grubu, yenilikçi üretim anlayışıyla 2023 yılı ihracat hedefini 1 milyar dolar olarak belirledi. Söz konusu hedef birlikte başaran, birlikte kazanan ve birlikte daha fazlasını hedefleyen geniş bir aileyle mümkündür. Sizde bu ailenin bir parçası olup, şirketin gelecek vizyonuna katkı sağlamak istiyorsanız, Elvan Gıda iş başvuru formunu doldurarak, şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
Elvan Gıda iş başvuru formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google