Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Yunus Market İş Başvurusu

50 şubesi ve 3000'in üzerinde çalışanıyla sektörünün önemli şirketlerinden olan Yunus Market, mevcut ve yeni açılacak olan şubelere ihtiyaca göre personel alımı yapmaktadır. Yunus Marketler Zinciri'ne ait iş başvuru formuna ve firma hakkındaki bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/04/04

Yunus Marketler Zinciri, her gün tüm şubelerine kalitesinden fiyatına, özenle seçtiği yüz binlerce ürünü sorumluluğunun bilinciyle tüketicilere ulaştırıyor. 1995 yılında beri aynı titizlik aynı heyecanla faaliyetlerine devam eden Yunus market, kalitenin özenle sunulduğu, on binlerce seçeneğin bulunduğu, alışverişin keyifli yapıldığı bir ortamı oluşturmak için özenle çalışıyor.

Yunus Market'ta şarküteri, kasap, süt ürünleri, kuru yemiş, kozmetik, sebze-meyve, temizlik ve gıda reyonları her gün alışverişini keyifle yapan binlerce kişiyi ağırlıyor. Gücünü deneyimli, uzman, güler yüzlü, vizyon sahibi ve yenilikçi çalışanlarından alan Yunus Market, ekip ruhunun gücüne yürekten inanıyor. Çalışanlarının uzmanlaşmasına önem veriyor. Bu bağlamda yapılan periyodik eğitimlerle çalışanların mesleki bilgileri güçlendiriliyor.

1998 yılından itibaren yükselen trendi ve Ankara'dan sonra Türkiye'nin dört bin yanında açtığı mağazalarıyla Yunus Marketler Zinciri, 21 yılı geride bıraktı. 50 şubesi ve 3000'in üzerinde çalışanıyla sektöründe söz sahibi bir marka haline gelmiştir.

İşe Alım

Yunus Market iş başvurusu 3 yolla gerçekleştirilmektedir. Bunlar:
  1. Basın yoluyla yapılan duyurular
  2. Genel merkeze gelinerek şahsen yapılan başvurular
  3. Aşağıda bağlantısını paylaştığımız iş başvuru formunu doldurularak yapılan başvurular. (Lütfen şirketin size kolay ulaşabilmesi için iş başvuru formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmaya özen gösteriniz)
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google