Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Adana Çimento İş Başvurusu

Ülkemizin önemli değeri Oyak grubu bünyesinde yer alan Adana Çimento, personel alımlarını yayınladığı iş başvuru formu üzerinden gerçekleştirmektedir. Oyak çimento'ya ait iş başvuru formuna ve şirket hakkındaki bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/04/03

Adana Çimento
Dünyada ilk defa kuru sistemle çalışır örnek bir fabrika kurmak üzere 1955 tarihinde temeli atılan Adana Çimento, kuruluşundan itibaren gösterdiği gelişme ve değişen ticari şartlar doğrultusunda Adana Çimento, sektörüyle bağlantılı ve destekleyici alanlarda faaliyet gösteren şirketlere iştirak etmiştir. Edindiği deneyim ve bilgi birikimini her zaman paylaşmaya hazır olan şirket, sektöründe ve toplumsal alanda her zaman katma değeri yüksek proje ve yatırımları sürdürerek, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunacaktır.

Oyak iştiraki olarak faaliyetlerine devam eden, sektörünün en büyük şirketlerinden olan Adana Çimento, çimento kullanım alanlarını geliştiren, dünya pazarlarında etkin rol oynayan, saygın, lider ve güvenilir bir şirket olma vizyonuyla değer yaratmaya devam ediyor. Oyak Çimento, ürettiği ürünleri yurt dışına da satarak, ülke ihracatına da katkıda bulunuyor.

Başvuru Formu

Adana Çimento personel alımı süreci iş başvuru formu üzerinden başlayıp, işe alınacak kişiler nitelikleri uygun görülmesi halinde iş başvuru formu dolduran adaylar üzerinden seçilmektedir. Yapılan iş başvuruları, insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilecektir. Başvuru yapan adayın pozisyona uygun olması halinde formda belirtilen iletişim adresleri yoluyla adayla irtibata geçilecektir. Adana Çimento iş başvuru formu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google