Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Hidrokon İş Başvurusu

Vinç üreticisi Hidrokan bünyesinde çalışmak isteyen kişiler için Hidrokon iş başvuru formu doldurarak insan kaynaklarına başvurularını iletebilirler.

2020/04/02


Orta Doğu'nun en büyük vinç üreticisi olan Hidrokon, 1993 yılında Konya'da faaliyetlerine başladı. Türkiye'nin vinç markası Hidrokon, Konya 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 46.000m2 alana kurulu modern üretim üssünde 200'ün üzerinde çalışanıyla üretimine devam etmektedir. Şirket, çeşitli ürüm gamlarıyla, farklı beklentilere karşılık veren ürünleri sayesinde mobil vinç sektöründe güçlü bir yere sahiptir. Buna rağmen Hidrokon, yenilikçilik ilkesinden vazgeçmeden çalışarak, yeni ürünlerle farklı iş alanlarına çözüm sağlamayı hedeflemektedir.

Hidrokon gelişerek müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılan güçlü ve güvenilir bir kuruluştur. Bu anlayışın temeli olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmak, kaliteyi sürekli iyileştirmek tüm Hidrokon çalışanlarının sorumluluğudur.

Hidrokon personelleri almış oldukları eğitim ve donanımla üretim felsefesinin temelinde yer almaktadır. Bu yüzden personel eğitimlerine ve personellerin iş hayatındaki kalitesine büyük önem verilmektedir. Çünkü Hidrokon çalışanları tüm dünyaya karşı büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Personelin iş hayatının kalitesini arttıracak çalışmalar şirket tarafından gözetilmektedir.

HİDROKON İŞ BAŞVURU FORMU

Sizde Türkiye'nin en büyük vinç markası ve sektöründe pazar lideri olan bu şirkette çalışıp Hidrokon ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını sizlerle paylaştığımız başvuru formunu doldurarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Hidrokon iş başvuru formu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google