Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Oyak İnşaat İş Başvurusu

Oyak İnşaat, devam eden ve 202 yılı içerisinde yapımına başlayacağı projeler için ihtiyaç doğrultunda personel alımları yapabiliyor. Oyak İnşaat şirketi hakkındaki bilgilere ve iş başvuru formu sayfasına yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/04/02

Oyak inşaat
Oyak İnşaat, devam eden ve 2022 yılı içerisinde yapımına başlayacağı projeler için ihtiyaç doğrultunda personel alımları yapabiliyor. Oyak İnşaat şirketi hakkındaki bilgilere ve iş başvuru formu sayfasına yazıdan ulaşabilirsiniz.

1982 yılında %100 Oyak iştiraki ile kurulan Oyak İnşaat, ülkemizin önemli inşaat şirketlerindendir. Oyak İnşaat, kurulduğu günden bugüne Türkiye genelinde 35 adet projede toplam 11.603 adet konut inşaatını tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmiştir. Konut projelerinin dışında Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan protokeller çerçevesinde ordu evleri, askeri tesis ve lojman projeleri başarıyla tamamlanmıştır. SGK ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda Türkiye'nin bir çok ilinde hastane ve sağlık merkezi projeleri hayata geçirilmiştir.

Oyak grubu gibi güven veren, köklü bir kurumun iştiraki olarak faaliyetlerini gösteren şirket, inşaat alanında en başarılı ve en iyi şirket olma vizyonuyla sektör içerisinde her geçen yıl adından söz ettirmeye ve büyümeye devam ediyor.

İş Başvuru Formu

Oyak İnşaat bünyesinde çalışmak isteyen adaylar, şirkete ait iş başvuru formunu doldurduğu taktirde iş başvurularını Oyak İnşaat İnsan Kaynakları departmanına iletebilirler. Yapılan başvurular insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilmektedir. Başvurusu olumlu olarak görülen adaylar bir sonraki aşama olan mülakat için telefonla veya mail üzerinden bilgilendirilmektedir.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google