Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Akın Çorap İş Başvuru Formu

2020/04/01

1972 yılında 23 makineyle İstanbul'da kurulan Akın Çorap, ileri teknoloji ve inovasyonu esas alan üretim sistemleriyle yüksek kalitede ürünler üreterek Dünya pazarında adından söz ettiriyor. tolamda 52.000 m2'lik üretim tesislerinde Türkiye'nin en büyük üretim tesislerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Konusunda uzman ve yenilikçi tasarım ekibi yeni trendleri dünyayla aynı anda müşteriyle buluşturuyor ve Akın Çorap dünyanın en çok tercih edilen Türk çorap üreticileri arasına adını yazdırıyor. Dünyaca ünlü bir çok markaya çorap satan şirket, ülke ekonomisine sağladığı katma değerle dünyada ülkesinin adından gururla bahsettiriyor.

Akın Çorap; müşterileri, çözüm ortakları ve deneyimli ekibini kapsayan büyük bir aile anlayışıyla sektöründe dünya devi olmaya hızlı adımlarla ilerliyor. 1000'e yakın çalışanı ve 48 yıllık deneyimiyle tekstil sektörünün en öncü ve en tecrübeli şirketlerinden bir tanesidir.

İnsana yatırım yapmayı temel ilkelerinden biri olarak benimseyen şirketin başarısının arkasında, kaliteli ve mutlu insan gücü yatmaktadır. Doğru işe doğru insan felsefesiyle işe alımlarını gerçekleştiren firma, iş başvurularını yayınladığı iş başvurusu formu üzerinden kabul etmektedir. Sizde Türkiye'nin yükselen markası olan Akın Çorap'ta çalışmak istiyorsanız, iş başvuru formunu doldurarak, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Akın Çorap iş başvuru formu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google