Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Yiğit Akü İş Başvurusu

2020/03/31

Yiğit Akü, Türkiye'de enerjisini çalışmaya, gelişmeye ve üretime adamış akü üretiminde lider bir firmadır. 1976 yılında kurulan şirket bugün 40.000m2 üretim üssünde Türkiye imalat sanayisinin lokomotiflerinden biri olarak son sürat yoluna devam ediyor. Türkiye gelenelinde 4000'i aşan bayi ve servis ağıyla hizmet veren Yiğit Akü, bugün global tedarikçi olarak 4 kıtada 55 ülkeyle dünyanın dört bir yanına güç ve enerji taşıyor.

Yiğit Akü, yurt içi ve yurt dışında Renault, Peugeot, Fiat, Kia, Hyundai, Karsan, BMC gibi otomotiv devleriyle orijinal ekipman tedarikçisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda şirket, son dönemlerde elektrikli araçların kullanımının yaygınlaşması ve gelecekte elektrikli araçların hayatımızda daha fazla olacağını düşünerek bu araçlarda kullanılmak üzere lityum iyon akülerin üretimi çalışmalarına yoğunlaşarak geleceğe de yatırım yapmaktadır.

Yiğit Akü, bugün 5 ayrı ülkede üretim yapan ve toplam kapasitesi itibariyle Avrupa ve Orta Doğu sınırları içerisindeki en büyük üreticilerden biridir. Sizler de böylesine büyük bir şirkette çalışmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız formu doldurup CV'nizi ekleyerek Yiğit Akü'ye iş başvurusu yapabilirsiniz. Yapılan başvurular Yiğit Akü İnsan Kaynakları Departmanı tarafından değerlendirilmektedir. Başvurusu olumlu olarak değerlendirilen adaylar sonraki aşama olan mülakat için Yiğit Akü'ye çağrılmaktadır.

Yiğit Akü iş başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google