Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamil Koç İş Başvurusu

Kamil Koç işe alımlarını bilet satış yetkilisi, çağrı merkezi yetkilisi, host, idari pozisyonlar, kaptan şoför, yolcu ilişkiler yetkilisi pozisyonları için gerçekleştiriyor. Firma hakkındaki bilgilere ve iş başvuru formuna sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

2020/03/31

kamilkoç
1926 yılında öncü girişimci Kamil Koç tarafından, ülkemizin karayolu yolcu taşımacılığı alanındaki ilk şirketi Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi, tüm dünyada az sayıda bulunan anıt şirketlerden bir tanesidir. Aynı zamanda şirket, Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi arasındaki ilk ve tek otobüs firması konumundadır. Her yıl yolcu sayısını arttıran firma, yılda milyonları aşkın kişinin yolcu taşımacılığını üstlenmektedir.

Kamil Koç otobüsleri filosu, Türkiye'nin en büyük ve en genç filolarından bir tanesidir. Bu filo her gün dünyanın çevresini 7 kez kat etmektedir. Modern donanımlı ve gelişmiş altyapısıyla hizmet veren Kamil Koç'ta insan kaynakları yönetimi büyük önem taşımaktadır. Tüm kapson şoförlere periyodik olarak uygulanan eğitimlerin yanı sıra tüm personellere de yine periyodik olarak mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri verilmektedir. Yapılan tüm yatırımlar yolcu memnuniyeti ve yol güvenliğini mümkün olan yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Kamil Koç, 3.000 kişiyi aşkın ekibi ve Türkiye'nin bir çok noktasına yayılmış hizmet ağıyla taahhütlerine sadakatiyle, yarattığı büyük ekonomik katma değerle ve taşıdığı ilk günkü heyecan ve dinamizmle Türkiye'nin en saygın şirketlerinden biridir. Yolcusu, çalışanı ve yönetimiyle kenetlenmiş büyük bir ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, İnsan Kaynakları tarafından hazırlanan iş başvuru formunu doldurarak, başvurunuzu Kamil Koç'a iletebilirsiniz.

Kamilkoç iş başvuru formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google