Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Polimeks İnsaat İş Başvurusu

2020/03/31

Polimeks
Konut, kamu binaları, ticari kompleksler, hastaneler, hava alanları, spor kompleksleri yapımında rol oynayan Polimeks inşaat, devam eden ve yeni yapılacak projelerinde görev almak isteyen kişileri, yayınladığı iş başvuru formu üzerinden seçiyor. Polimeks İnşaat hakkındaki bilgilere ve şirketin iş başvuru formu bağlantısına yazıdan ulaşabilirsiniz.

Dürüstlük, kalite, ekip çalışması ve yıllara dayanan inşaat uygulamaları deneyimiyle fark yaratan Polimeks İnşaat, komple hizmet veren bir genel inşaat şirketi olarak, üst yapı ve alt yapı projelerinin her türünde ve sanayi işlerinde uzman, yeni inşaat ve inovasyon teknikelrini kullanan ve çoğunlukla tasarım ve inşaat hizmetlerini birlikte sunan bir şirkettir.

İstanbul merkezli olarak 1995 yılında kurulan Polimeks, kuruluşundan bugüne kadar geçen 25 yıllık sürede yüzlerce projeye imza attı. Polimeks, 5 ülkede toplamda yaklaşık 15.000 kişiyi istihdam etmektedir.

İnşaat uygulamalarında detaylara gösterilen özen, yüksek kalite standartlarındaki tutarlılık ve teslim hızı, yönetimde ise dostane ve güvene dayalı bir çalışma ortamıyla sağlanan müşteri memnuniyeti, Polimeks'in kurumsal kültürüne damgasına vuran başlıca özelliklerdir.

İş Başvuru Formu

Polimeks İnşaat, bünyesinde yapacağı personel alımlarında başvuruları online kanallarda doldurulan iş başvuru formu üzerinden değerlendirmektedir. Yayınlanan formda Kişisel bilgiler, iletişim bilgileri, eğitim, çalışılmak istenen pozisyon, ücret beklentisi gibi adayların doldurulup, özgeçmişinizi yüklemeniz istenmektedir.
Polimeks iş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google