Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Omsan Lojistik İş Başvurusu

2020/03/30

Omsan Lojistik, otomotiv, inşaat, tekstil, perakende, gıda ve iletişim sektörleri başta olmak üzere bir çok sektörün öncü ve lider firmalarına yurt içi ve yurt dışı kara yolu, deniz yolu, hava yolu, demir yolu taşımacılığı ve depolama yönetimiyle ev ve ofis lojistiği hizmetlerini entegre ederek sunmaktadır.

Lojistik sektöründe öncü konumda bulunan Omsan'ın İstanbul'da genel müdürlüğü, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz'de bölge müdürlükleri, Fransa, Rusya, Romanya ve Fas'ta şirketleri, İtalya ve Almanya'da irtibat ofisleri bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde yerleşik 20 deposuyla Omsan, toplamda 200.000 m2 depolama kapasitesine sahiptir.

2.600'den fazla çalışanıyla lojistik sektöründe Türkiye'nin en büyüğü olan şirket, sektördeki başarısını çalışanlarına verdiği değere bağlamaktadır. Omsan'da gelişim ve verimlilik hedefi doğrultusunda personel eğitimlerine büyük önem vermektedir. Bu doğrultuda, personel başına yıllık ortalama 40 saatlik eğitim planlaması gerçekleştirilmektedir.

İşe Alım Süreci

Omsan Lojistik'te işe alım süreci büyük bir titizlikle gerçekleştirilmektedir. Seçme ve işe alım, doğru insan kaynağının belirlenen uygun pozisyon için şirkete kazandırıldığı önemli bir süreçtir.

Yapılan ön elemeler sonucunda belirlenen adaylar İnsan Kaynakları departmanıyla yapılacak ilk görüşme için davet edilerek yetkinlik bazlı mülakatlar yapılmaktadır.

Pozisyonun gerekliliğine göre adaylara aşağıda yer alan testler uygulanmaktadır:

  • Kişilik Testleri
  • Genel Yetenek Testleri
  • Psikoteknik Testler
  • Yabancı Dil Testleri
  • Dikkat Testleri
  • Teknik Testler
  • Uzmanlık Testleri
  • Değerlendirme Merkezi Uygulaması
Süreci olumlu devam eden adaylar ilgili bölüm müdürü ve yöneticiler ile görüştürülmektedir. Görüşmelerin tamamını ve referans araştırmalarını olumlu olarak tamamlayan adaylara, Omsan tarafından iş teklifi yapılmaktadır.

Omsan iş başvurusu yapabilmek için şirketin hazırlamış olduğu iş başvuru formunu indirip doldurduktan sonra basvuru@omsan.com adresine mail atmanız gerekmektedir.

Omsan iş başvuru formunu indirmek için tıklayın. 

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google