Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Baymak İş Başvuru Formu

2020/03/30

baymak
Isıtma ve soğutma sistemiyle 50 yıllık geçmişiyle ürün yelpazesini her geçen yıl arttırarak faaliyetlerine devam eden Baymak, 2 üretim tesisi ve 600'ün üzerinde çalışanıyla Türkiye'nin önde gelen üreticilerinden biri olmayı sürdürüyor. Konforlu yaşam alanlarının vazgeçilmezi olan ürünlerimizle modern çağın gerekliliklerini hayatınıza dahil eden Baymak, teknolojinin sağladığı uzmanlıkla hep ileriye adım atarak en iyi olmayı hedefliyor.

Dinamik ve eğitimli kadrosuyla gücünü arttıran Baymak, yurdumuzda eksikliği oldukça fazla hissedilen vasıfsız iş gücünü eğitip kalifiyeli eleman haline getirerek, bu konuda diğer kuruluşlara önderlik etmektedir.

Baymak, personellerinin mesleki ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi, iş ortamında ihtiyaç duydukları çalışma motivasyonunun en üst seviyede tutulması ve şirketin stratejik hedeflerine ulaşması için bilgi ve yetenekleri ile katkı sağlamaları hedeflenmektedir. Bu bağlamda İnsan Kaynakları uygulamalarımızın esasları arasında çalışanların kariyer planlamaları ve eğitimlerinin desteklenmesine de önem verilmektedir.

Baymak işe alım süreci yetkinlik bazlı mülakatlar ve yetkinlik envanterleri başlar, ardından değerlendirilen adaylara referans araştırması yapılması ve ücret teklifi sunulması ile sonlanır. Bu sürecin sonunda pozisyona uygun olan adaylar Baymaklı olur.

Sizde Baymak ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, iş başvuru formunu doldurarak, başvurunuzu insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz.

Baymak iş başvuru formu için tıklayın.
Staj başvurusu için tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google