Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Teknorot İş Başvuru formu

2020/03/30

2022 yılı içerisinde yeni yatırımlarıyla kapasite artışı yapmayı hedefleyen Teknorot, bu bağlamda yeni personel alımları gerçekleştirmesi bekleniyor. Şirkete ait tanıtıcı bilgilere ve iş başvurusu için gerekli olan bağlantıya yazıdan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'den aldığı güçle %100 yerli sermaye ile kurulan Teknorot, tasarım, tekonoloji ve üretimi bir araya getirme noktasındaki başarısıyla 2009 yılından bu yana Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yerini almıştır.

Sektöre yön veren şirket, 160.000 m2 açık, 120.000 m2 kapalı alana sahip Düzce tesislerinde son teknoloji makina parkuru ve uzman kadrosuyla üretim yapmaktadır. Üretimin her aşamasında son teknolojik cihazlarla kalite standartlarını koruyan ve verimliliği en üst seviyeye çıkaran Teknorot, 1600'ü aşan çalışanı ve modern makine parkuruyla her yıl hem üretim kapasitesini hem de personel sayısını arttırmaktadır.

Çalışanlarını en değerli varlığı olarak gören kuruluş, çalışanlarının kaliteli vakit geçirebilmeleri için sinema salonu, kütüphane, kafeterya ve oyun salonları gibi sosyal imkanlar sunmaktadır.

2021 yılı içerisinde 30.000 m2 alan üzerine 15.000m2 kapalı alanda yeni kaplama tesisi yatırımının yanında, diğer bölümlerin de kapasitelerinin artırılması amaçlanmaktadır. Gerçekleştirilecek olan bu kapasite artışlarıyla beraber şirketin yeni personellere olan ihtiyacının da artması beklemektedir. Şirket işe alımlarını çeşitli kariyer portallarında yayınladığı ilanlarla ve kendi web sitesinde yer alan iş başvuru formu üzerinden gerçekleştirmektedir. Aşağıda bağlantısını yayınlamadığımız Teknorot iş başvuru formunu doldurarak, şirkete iş başvurunuzu iletebilirsiniz.

Teknorot iş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google