Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Yemmak İş Başvurusu

2020/03/29

Yemmak
Yemmak, tam 50 yıldır Türkiye'nin ve dünyanın endüstriyel makine ve proje ihtiyacını memnuniyetle karşılamaya devam eden, Türkiye'de sektör lideri Avrupa'da söz sahibi bir kuruluştur.

Sahip olduğu mühendisliği ve yüksek teknolojik donanımıyla kurulduğu ilk günden bu yana dünyanın dört bir yanında iş başı yapan, gücünü müşteri memnuniyetinden alan Yemmak, yem, premiks, rendering, biomass, kimya, maden ve gıda alanlarında inovatif proje yaklaşımıyla anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

Yemmak, Türkiye'nin ilk modern yem fabrikası Banvit'i kurmuş, Türkiye'nin ilk çekiçli değirmen makinesini üretmiş, ilk dökme yem tankını imal etmiş, ilk peret presini üretmiş, Bandırma'da Türkiye'nin en büyük yem fabrikasını inşa etmiş, Mısır'da orta doğunun en büyük yem fabrikasını kurmuştur.

Bugün üretiminin %70'ini ihraç eden şirket, uzman kadrosu, mühendisliği ve ARGE çalışmalarıyla dünyanın her noktasında farklı ihtiyaçlar dahilinde sağladığı çözümleri yüksek kalite ve düşük enerji maliyetiyle makine üretiminde global bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Her geçen yıl büyümeye devam eden Yemmak, bünyesine personel alımları yapmaya devam ediyor. Sizde Yemmak ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayıp, CV'nizi göndererek, şirketin insan kaynakları departmanına başvurunuzu iletebilirsiniz.

Yemmak iş başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google