Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Twist İş Basvuru Formu

2020/03/29

1997 yılında gençler ve kendini genç hisseden her yaştan kadınlar için ürünler üreten Twist, Ayaydın-Miroglio grubuyla bugün yurt içinde 62, yurt dışında 2 mağazasıyla hizmet vermektedir. (Twist mağazalarını görüntülemek için tıklayın.) Ürettiği kaliteli ürünleri uygun fiyatlı olarak müşterileriyle buluşturan marka kısa sürede adından söz ettiren büyük bir giyim markası olmayı başardı.

Twist alışılagelmişin dışında mağaza tasarımlarıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Müşterilerine sunduğu bu hizmetin devamlılığını sağlamak adına şirket, ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Twist insan kaynakları; kişilik envanteri, genel yetenek testi, değerlendirme merkezi gibi destekleyici araçların yardımıyla, doğru işe doğru adayı yerleştirmeyi hedeflemektedir. İşe alımı yapılan adayların işe olan katkılarını en kısa sürede sağlanması amacıyla oryantasyon, eğitim ve gelişim programları oluşturulmaktadır. Aynı zamanda Twist, bünyesinde bulunan yetenekli, kalifiye ve performansı yüksek insan kaynağına yatırım yaparak, sürekli gelişmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

Sizde giyim sektörünün önemli markalarından bir tanesi olan Ayaydın-Miroglio grubu bünyesinde yer alan Twist markasında çalışmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak, şirketteki yetkililere iş başvurunuzu doğrudan iletebilirsiniz.

Twist iş başvuru formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google