Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ulusoy Un İş Başvuru Formu

2020/03/29

Ulusoy Un

Ulusoy Un, genel merkezi ve üretim tesislerine yapacağı personel alımlarını, yayınladığı iş başvuru formu ile gerçekleştiriyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar; muhasebe, satış-pazarlama, idari personel, hizmetli ve diğer seçeneğini seçip çalışmak istediği pozisyonu yazarak, Ulusoy Un'a iş başvurusunda bulunabilirler. Şirket hakkındaki bilgilere ve iş başvuru formuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bereketin ve bolluğun simgesidir buğday ve binlerce yıldır bu toprakların bereketiyle besleniyor dünya. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen un üreticilerinden olan Ulusoy Un, 1969 yılında liman kentimiz Samsun'da Ulusoy Gıda olarak kurulmuştur. 1989 yılına gelindiğinde Ulusoy Un unvanıyla sadece bölgenin değil ülkemizin ve dünyanın güvenilir gıda tedarikçisi olma yolunda ilk adımı atmıştır. Ulusoy Un ürünleri yıllar içerisinde hem ülkemizde hemde dünyada aranan bir marka haline gelmiştir. Bugün İngiltere'den Filipinler'e, Rusya'dan Malezya'ya, Fransa'dan Malezya'ya 5 kıtada 80 ülkeye ihracat yapan Ulusoy Un, ülke ihracatına büyük ölçüde destek olmaktadır.

Her zaman yeniliğe açık, takım ruhuyla çalışan Ulusoy Un, bünyesinde çalışan personellerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştirmektedir. Samsun ve Çorlu'da bulunan üretim tesislerine ihtiyaç doğrultusunda personel alımı yapan şirkete iş başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin Ulusoy Un iş başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Formda sizden istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra "Formu Gönder" butonuna tıklayarak iş başvurunuzu şirketin insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz.

Ulusoy Un İş Başvuru Formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google