Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kiğılı İş Başvuru Formu

2020/03/26

Her çizgide başka hikayeler her hikayede bir meslek sevgisinin heyecanları gizlidir. Kığılı'nın hikayesi bir terzi masasında 1938 yılında başladı. Sadece makasla kumaş ölçüp keserek başlayan bir yolculuğun bugünün büyük bir markası haline gelişinin hikayesidir.

1980'de ilk fabrikasını açan Kiğılı, perakende sektörünün organize olmaya başladığı 2000'li yıllarda mağaza açılışlarını hızlandırdı. 2006'da Gebze Şekerpınar'da faaliyete geçen 25.000 m2'lik lojistik merkezi üzerinden bugün dünya üzerinde 300'den fazla mağazaya haftada 100.000'lerce ürün gönderen bir dağıtım ağına sahiptir.

Kiğılı markası, müşteri memnuniyeti kadar çalışan memnuniyetine de önem vermektedir. Bünyesinde istihdam ettiği personellerin kişisel ve mesleki gelişimleri takip edilmekte, çalışanlara bu bağlamda eğitimler sunulmaktadır. Yüksek performans gösteren çalışanlar farklı mekanizmalarla ödüllendirilmektedir. Siz de giyim perakendeciliği sektöründe bir kariyer hedefliyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız Kiğılı iş başvuru formunu doldurarak, şirkete iş başvurunuzu iletebilirsiniz.

Kiğılı İş Başvurusu

Kiğılı'nın üretim, satış, lojistik ve operasyon birimlerinde çalışmak istiyorsanız, şirketin yayınlamış olduğu iş başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Doldurduğunuz form insan kaynakları departmanı tarafından incelenmektedir. Uygun görülmesi halinde adaylar mülakata çağrılmaktadır. Doğru işe doğru insan ilkesinden yola çıkarak mülakatlar yetkinlik bazlı yapılmaktadır. Pozisyonun gerektirdiği duruma göre adaylara kişilik testleri, yetkinlik değerlendirme ve beceri sınavları da uygulanabiliyor.
Kiğılı iş başvuru formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google