Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Uğur Mondial İş Başvurusu

2020/03/26

Türkiye'nin en büyük motosiklet üreticisi olan Uğur Mondial'in iş başvurusu bağlantısına ve şirket hakkındaki tanıtıcı bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

UMA, motosiklet sektörüne 2004 yılında çevreci, ekonomik ve pratik çözümler sunan Mondial markasıyla atıldı. Tüik verilerine göre Mondial, kaliteli ürün ve hizmet politikalarıyla Türkiye'nin motosiklet satış lideri olma konumunu korumaya devam ediyor.

65 yıllık Uğur grubunun tecrübesini arkasına alarak büyümeye devam eden Mondial, Türkiye'nin en büyük yedek parça deposuna sahip markası olarak sektördeki yedek parça ihtiyacının %80'ini karşılıyor.

Türkiye geneli 450 noktada etkin bayi ve 528 servisiyle Türkiye'nin en etkin ve eğitimli hizmet ağına sahip tek markası.

Müşterilerini satış sonrasında da yalnız bırakmayan Mondial, müşteri memnuniyetini misyon edinmiş bir marka olmayı 11 yıldır gururla sürdürüyor.

Gelecekteki planlarımız daha da ileriye gitmeye yönelik. Bunun için gelişim ve değişim diyoruz. Hep birlikte değişimin gücüne inandık birlikten destek aldık. yenilik çağında emin adımlarla yürüyerek büyüyoruz, değişiyoruz ve gelişiyoruz. Sende bu yolculukta Mondial ailesine katılmak istiyorsan, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bize iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Mondial İş Başvurusu

Mondial iş başvurusu yapmak isteyen kişiler PDF, DOC, DOCX fotmalarındaki özgeçmişlerini buradan şirkete iletebilirler. Gönderdiğiniz özgeçmiş, şirketin insan kaynakları tarafından incelenmekte olup, uygun görülmesi halinde sizinle irtibata geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google