Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Hadim Market İş Başvuru Formu

2020/03/26

Hadim
Hadim Alışveriş Merkezleri, personel alımlarını yayınladığı iş başvuru formu ile gerçekleştiriyor. Şirket hakkındaki bilgilere ve iş başvuru formuna yazıdan ulaşabilirsiniz.

Her geçen gün mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyen Hadim Alışveriş Merkezleri, müşterilerinden aldığı güç ile ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnanmak ve geleceğe dönük yatırım yapmak anlayışıyla sektörde hatırı sayılır bir yer edinen Hadim, gelecekte kendini daha üst sıralara taşıyacak olan projeleri ve insana yaptığı yatırımla yoluna devam ediyor.

Sektördeki kalifiye eleman ihtiyacını bünyesindeki uzman eğitmenlerin verdiği eğitimlerle kapatan Hadim, müşterileri için vazgeçilmez bir adres olma özelliğiyle büyüme ivmesini hızlandırıyor. Yüzlerce çalışanıyla oluşturduğu istihdamla ülke ekonomisine sağladığı büyük katma değer ve toplam cirosuyla da bölgesinin en büyük kuruluşları arasına girmeyi başaran şirket, her konuda olduğu gibi  ekonomik anlamda da yükselişini sürdürüyor.

Perakendecilik sektörünün değişken yapısına ayak uyduran, sektörün gerektirdiği her türlü ihtiyacı kurumsal yapısı içerisinde barındıran firma, konusunda uzman kadrosuyla alışveriş keyfini müşterileri için bir adım öteye taşıyor.

Hadim, mevcut ve yeni açılan şubelerine yaptığı personel alımlarını iş başvuru formu üzerinden gerçekleştiriyor. Sizde Hadim market bünyesinde çalışmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak iş başvurunuzu doğrudan firmaya iletebilirsiniz.

Hadim İş Başvuru Formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google