Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

SASA Polyester İş Başvurusu

2020/03/26

Sasa Polyester'in yolculuğu 1966 yılında başladı. Dönemin coğrafyasında pamuk üretiminin lideri Adana'da polyester pamuk üretme hayaliyle yola çıkmıştı Sasa. Tüm birimler ve çalışanlarının ahenk bütünlüğü içerisinde adeta bir orkestra gibi özveri ile çalışarak, her yeni gün yeni başarıların kapısını araladı Sasa ve Adana'nın en büyüğü oldu. Türkiye'nin en büyük 100 şirketinden biri olma onurunu yaşadı.

Türkiye'nin ilk pet şişe, biberon, ilk renkli elyaf, Avrupa'nın ilk geri dönüşüm pet şişe tesisi oldu. Sasa tarihi teknoloji devlerinin de desteğiyle nice yatırımlara sahne oldu. Dünya teknoloji devlerinden Dupont ve ICI ile işbirliği yapan Sasa, başarılı altyapısını hazırlarken bu teknolojilerden üst düzeyde faydalandı ve faydalanmaya devam ediyor. Geniş bilgi birikimiyle en yeni teknoloji ve personellerinin çalışkanlığı bir araya geldiğinde bugünün başarısı kaçınılmaz oluyor.

İnsan odaklı yaklaşımından ödün vermeyerek çalışanlarına, müşterilerine ve topluma verdiği değer ve etik yaklaşımıyla Türkiye'nin gururu Sasa dünyanın en büyük polyester üreticilerinden biri olma yolunda hız kesmeden ilerliyor. Ustalar her sabah işinin başına geçtiğinde Türk sanayisine yaptıkları katkının bilinciyle çalışıp günü bitiriyor. Üretim tamamlanıp balyalar hazırlandığında hissedilen tatlı yorgunluk, siparişler müşterilerin eline ulaştığında yerini huzur dolu bir sevince bırakıyor. Sasa'da biten her yeni gün birlikte yaratılan değerin alın teri olarak bu büyük ailenin evlerine doğru yola çıkıyor. Sizde bu büyük ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, Sasa iş başvuru formu doldurarak iş başvurunuzu şirkete iletebilirsiniz.

Sasa İş Başvuru Formu

Sasa'ya iş başvurusunda bulunmak isteyen adayların iş başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Sasa iş başvuru formu için tıklayın.
Açılan sayfada kişisel bilgileriniz, iş deneyimleriniz, öğrenim bilgileriniz, bilgisayar bilgileriniz ve referanslar alanlarını doldurup, sisteme fotoğrafınızı eklemeniz gerekmektedir. Doldurduğunuz form, şirketin insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilecek olup, olumlu olması durumunda sizinle irtibata geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google