Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Yurtiçi Kargo İş Başvuru Formu

Yurtiçi Kargo'da çalışmak isteyen kişiler, internet üzerinden Yurtiçi Kargo iş başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

2020/03/25

Arıkanlı Holding çatısı altında Türkiye'nin ilk kargo şirketi olarak faaliyete geçen Yurtiçi Kargo 1982 yılında kuruldu. 1996 yılında dünyanın her yerine gönderi yapabilen ilk kargo şirketi olan Yurtiçi Kargo, 2003 yılında Avrupanın en büyük kargo şirketi olan GeoPost ile ortaklık anlaşmasına imza attı.

Bugün hizmet yelpazesini sürekli genişleten şirket, müşterilerine sunduğu hizmetin sürekliliğini sağlamak adına ihtiyaç doğrultusunda personel alımı yapıyor.

Kaliteli hizmet anlayışıyla her sektör için özel çözümler sunan Yurtiçi Kargo, sahip olduğu şubelerle müşteri memnuniyetini her zaman en üstte tutmayı hedeflemektedir.

Tüm birimlerinde son teknolojik ürünleri kullanmayı ilke edinen şirket, kargo operasyon sistemleri ve geniş iletişim ağıyla gönderilerle ilgili her türlü bilgiye kısa sürede ulaşarak müşterini bilgilendiriyor. Yurtiçi kargonun Gönderi durumu sorgulamada kullanılan 444 9999 numaralı çağrı merkezine de şirket ihtiyaç halinde personel alımı yapabiliyor.

Yurtiçi Kargo, geliştirdiği hizmetler, insan kaynaklarına verdiği önem ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla 38 yıldır Türkiye için tuttuğu sözü gelecekte de tutmaya devam edecek. Sizde Türkiye'nin bu köklü şirketinde çalışmak istiyorsanız, Yurtiçi Kargo iş başvuru formunu doldurarak, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yurtiçi Kargo'ya doğrudan iş başvurusunda bulunmak için şirketin insan kaynakları tarafından hazırlanan olduğu iş başvuru formunu kullanabilirsiniz. Yurtiçi Kargo iş başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada "Başvuru Yapılan Şirket" alanından Yurtiçi Kargo'yu seçmeniz ve bilgileri doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google