Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Adese İş Başvurusu

2020/03/25

Adese
Perakendenin yükselen değeri Adese, yayınladığı iş başvuru formu ile bünyesine personel alımı yapıyor. Türkiye'nin en büyük holdinglerinden olan İttifak Holding bünyesinde yer alan şirket, 136 mağazası, 3 alışveriş merkezi, 250'den fazla kiracısı ve 3600'den fazla çalışanıyla 1991 yılından beri müşterilerine hizmet vermektedir. Her yıl mağaza sayısını arttıran Adese'nin bu bağlamda bünyesinde farklı departmanlarda istihdam edeceği yeni personellere de ihtiyacı oluyor.

Adese personel alımı süreci, şirketin insan kaynakları sayfasında yayınladığı iş başvuru formu üzerinden başlamaktadır. Adese'de çalışmak isteyen kişiler iş başvuru formunu doldurduktan sonra insan kaynakları departmanının uygun görmesi halinde şirketin genel müdürlüğüne görüşmeye çağrılmaktadır. Yüz yüze yapılan görüşme sonrası uygun görülen kişiler Adese mağazalarında işe başlamaktadır.

Adese şubeleri için tıklayın.

Sizde Adese bünyesinde çalışmak istiyorsanız, aşağıda bağlantısını paylaştığımız Adese iş başvuru formunu kullanarak mağaza personel kadrosu, idari kadro, mağaza yönetim kadrosu ve staj başvurularınızı şirkete iletebilirsiniz. Başvurunuzun olumlu olarak değerlenmesi durumunda formda belirtilen iletişim bilgilerinizden sizinle irtibata geçilecektir.

Adese İş Başvuru Formu
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google