Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İlci Holding İş Başvuru Formu

2020/03/25

Türkiye'nin lider kuruluşları arasında yer alan İlci Holding, inşaat, tarım, madencilik, enerji. turizm, havacılık ve gıda alanlarında uzun yıllara dayanan derin deneyim, büyük bilgi birikimi ve üstün donanımıyla geleceğin dünyasını inşa etmek için çalışmaktadır.

İnşaat alanındaki faaliyetlerine 1986 yılında başlayan ve diğer sektörlerdeki yatırımlarıyla da hızla büyüyen İlci Holding, 3.500 çalışanı, 18 şirketi, büyük makina parkı ve uzman kadrolarıyla büyük bir aile haline gelmiştir. İlci Holding gelinen bu noktada ülkemizin en büyük 500 firması arasında olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

İlci Holding, inşaat alanında büyük sorumluluk, titizlik ve profesyonellikle üstlendiği baraj, tünel, tarımsal sulama yapıları, karayolu, viyadük, demir yolu, metro, toplu konut, sağlık kompleksleri, turizm tesisleri, spor kompleksleri yapım faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. İlkeleri doğrultusunda yaptığı çalışmalarla kısa sürede tutarlı ve etkili başarılı bir grafik çizen İlci Holding, bünyesindeki inşaat şirketleriyle ülkemizin ve dünyanın en önemli yapılarına imza atmaya devam etmektedir.

Gelecek için büyük hedef konulan tarım sektörünün temelleri 2004 yılında atılmıştır. İlci Holding tarım tesislerinde yonca, mısır, arpa ve buğday yetiştiriciliği yapılmaktadır. Tarımın yanın hayvancılık alanında da faaliyetler yürütülmektedir. Tarımsal bitkiler ile kendi yemini elde eden şirket, kalitesiyle bulunduğu pazarda her geçen gün daha fazla söz sahibi olmaya başlayan İlci süt ürünleri ile tarım sektöründe amaç edindiği hedefe doğru hızla ilerlemektedir.

Yeni değerler yaratmak ve yaratılan değerleri yarınlara taşımak için İlci Holding...

İlci Holding İş Başvurusu İçin Tıklayın.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google