Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Migros Sanal Market İş Başvurusu

2020/03/25

Migros Sanal Market
İnsanların evlerinde kendilerini karantinaya aldığı şu günlerde yapılan market alışverişlerinin bir çoğu artık online kanallar üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda internetten market alışverişinin yapıldığı en popüler kanallardan bir tanesi olan Migros Sanal Market'i kullanan kişi sayısı çok hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor.  Talebin böylesine yoğun olduğu bu dönemlerde Migros, 2 hafta içerisinde toplamda 1000 kişiyi işe alacağını açıkladı. İşe alınması planlanan kişilerin, Migros Sanal Market'ten eve teslimat için verilen siparişlerin reyon ve depodan toplanması ve hazırlanmasından sorumlu olacağı insan kaynakları departmanı tarafından belirtildi.

Görüşmeler Online Olarak Gerçekleştirilecek

Birçok işletmenin tedbir amaçlı kapandığı veya tamamen evden çalışmaya geçildiği şu dönemde Migros İnsan Kaynakları, yaşanan salgın dolayısıyla tüm iş görüşmelerini online kanallar üzerinden gerçekleştireceğini de duyurdu. Yine başvurular da Migros İş Başvuru formu üzerinden kabul edilecek.

Aşağıda bağlantısını paylaştığımız Migros iş başvuru formunu doldurarak, şirketin 2 hafta içerisinde almayı planladığı 1000 personel alımı sürecine dahil olabilirsiniz.

Migros İş Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google