Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bodrum'da Tatilcilerin Ödediği Hesap Şok Etti! Su 68 Lira...

Bodrum'da bulunan bir mekanın müşterilerine kestiği fiş sosyal medyada gündem oldu.

2022/07/15

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte turizm bölgelerine turist akını yaşandı. Tatil beldelerinde insanların dolup taşması ile birlikte işletmeler bu durumu fırsata çevirip fiyatlarda ciddi artışlar yaptı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan hesaplar ise gündem oldu.

SON YILLARIN EN BÜYÜK YOĞUNLUĞU

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması ile birlikte tatil beldelerinde ciddi yoğunluk yaşanırken 3 milyondan fazla kişinin 9 günlük tatilde şehir dışına çıkarak bir yerlere tatile gittiği öğrenildi. Bunlardan 1 milyondan fazlalık kesimi Akdeniz ve Ege'deki tatil beldelerine akın etti.

Yine her zaman olduğu gibi tatilde yerli yabancı turistlerin uğrak yeri Bodrum oldu. Yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği, tatil yaptığı Bodrum'da işletmelerin hesapları da rekor kırdı. 

Sosyal medya üzerinden paylaşılan bir fiş ise büyük tepki çekti ve gündem oldu.

27 BİN LİRA HESAP

Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğrafa baktığımızda 26 bin 951 liralık hesap olduğu görüldü. 


9 SUYA 612 LİRA  

Fişe baktığımızda en dikkat çeken şey suyun 68 lira olması. 9 adet su alındığı ve 9 su için 612 liralık hesap ödendiği görüldü. Diğer ürünlerin fiyatları ise şu şekilde:


Fişe baktığımızda Grilled Burger adlı yemeğin b in 740 liraya satıldığı, pizzanın 425 liraya , meyve stick'in 375 lira, 1 sigaranın 100 liraya , Türk kahvesinin ise 62 liraya satıldığı görüldü.

Hesabın toplamda 26 bin 951 lira geldiği görüldü.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google