Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Adalet Bakanlığı Lise Mezunu İnfaz Koruma Memuru Alımları Başlıyor

Adalet Bakanlığı lise mezunu İnfaz Koruma Memuru alımı yapacak. Adaylardan aranan şartları ve başvuru bilgelerini sizlerle paylaşıyoruz

2022/07/15

Adalet Bakanlığı'ndan beklenen 2022 yılı Kamu personeli alımı ilanları sonunda yayımladı. Bakanlığa bağlı olan Adli Tıp Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İnfaz ve Koruma memuru alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda yayımlanan ilan ile Adalet Bakanlığı Memur Alımları Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden gerçekleştirilecektir. Sadece Kadın adayların başvuru yapabileceği ilan hakkında detayları isegir.net ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

İKM Alımı Kontenjan Detayları Nelerdir?

Bakanlığın İnfaz ve Koruma Memuru alımları Kadın adaylar içerisinden İstanbul Anadolu Adli Tıp Grup Başkanlığına gerçekleştirilecek. Lise mezunu adaylardan başvuru alınacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Aranacak Şartlar Nelerdir?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumuna memur alımı başvuruları için genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Son başvuru tarihi itibari ile öğrenimini tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır. Ayrıca;

Yaş Şartı: Merkezi sınavın (KPSS-2020) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1990 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli seçme sınavından Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.


İnfaz ve Koruma Memuru Özel Şartları:

a) Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 29.07.2022 itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak, merkezî sınavın (KPSS-2020) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak.(01 Ocak 1990 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)

b)160 cm. 'den, kısa boylu olmamak,

c) Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13=83'ten fazla, 70- 17=53'ten az olmaması gerekmektedir.)

d) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl sağlığı bulunmamak, bedensel engelli olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak,


Başvuru Süreci Başlıyor!

İKM alımı için başvurular Hafta başı itibari ile başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. sadece elektronik ortamda yapılacak başvurular kabul edilecektir.

Başvuru Tarihi: 18 Temmuz 2022 Saat 10:00 ile 29 Temmuz 2022 saat 23:59 a kadar.

Başvuru Adresi: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google