Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Tarım Kredi 5-9 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapıyor

Tarım Kredi Kooperatifleri yeni iş ilanları yayınladı. Yayınlan ilanlara ilişkin detaylar ve başvuru bilgileri yazıda.

2022/07/17

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı yapacağını duyurdu. Kutum bünyesine 5 ile 9 bin TL maaşla çalışacak personel alımı yapıyor. 

Tarım Kredi Personel Alımı Başvuruları

Personel alımı iş ilanlarına başvuru yapacaklar için başvuruları yalnızca İŞKUR üzerinden yapılabilecektir.

Başvuruları yalnızca online olarak elektronik ortamda İŞKUR müdürlüğüne yapılabilecek olup farklı yollar ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapacaklar için tarım Kredi personel alımı ilanları farklı farklı şehirlerde yayınlandı ve her şehre özel bir başvuru tarihi verildi.

İşçi Alımı Hangi Şehirlere Var?

Alımlar şimdilik 3 ilde yapılacak. Antalya için 12 kişilik kontenjanda 2 market elemanı, 10 depo görevlisi alımı yapılacak olup, Ankara iline 3 kişilik kontenjanda yazım geliştiricisi alımı yapılacak olup, son olarak Bursa iline bir kişilik kontenjanda temizlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Genel ve Özel Kamu Personeli Alımı Şartları

Adaylar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, çalışacağı unvanda deneyimli olma, market elemanı ve yazılım geliştiricisi alımı için engelli olma, şartları aranıyor.

Temizlik görevlisi alımı için 18 ile 40 yaş arası ve en az lise mezunu olma şartı aranıyor.

İş ilan numarası 00006879670.

Market elemanı için adayların en az lise mezunu ve en fazla yüksek lisans ve son kişiler arasından vardiya ile çalışacak personel alımı yapılıyor.

İş ilan numarası 00006887778

Depo görevlisi alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması en fazla yüksek lisans mezunu olma şartı ile erkek personel aranıyor.

İlan numarası 00006887898

Son olarak yazılım geliştiricisi alımı için olayların en az lisans mezunu olması, 20 yaşını tamamlamış olması ve mesleğinde deneyimli olma şartıyla engelli kişiler arasından alım yapılıyor.

İş ilan numarası: 00006904283

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google