Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

KPSS Şartı Yok! 23.000 TL Maaş ile Personel Alımı Yapılacak!

2022/06/29

Kamu kurumlarına personel alımları yapılmaya devam ediyor. En az 23.000 TL maaş işe devlet memuru alımı yapılacak. Süleyman Demirel Üniversitesi’nin açtığı iş ilanında başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Başvuruların tamamlanmasına kısa bir süre kaldı.

Net Olarak 22 bin 976 TL Maaş Verilecek

Süleyman Demirel Üniversitesi en düşük olarak 22 bin 976 Türk Lirası net maaş vereceği personeller için iş ilanı açtı. Açılan iş ilanında istihdam edilecek olan kamu personeli için KPSS şartı sunulmadı. İşe alacağı personelin 4/B grubunda yani sözleşmeli personel olacağı açıklandı.

Son Başvuru 29 Haziran

Süleyman Demirel Üniversitesi, KPSS şartı sunmadığı sözleşmeli personel alımları için, KPSS puanı bulunmayan personelin puanını 70 olarak kabul edecek ve buna göre değerlendirme yapacak. Sözleşmeli olarak devlet memuru olmak isteyen adayların en geç 29 Haziran 2022 tarihi, gün bitimine kadar başvuruda bulunması gerektiği açıklandı.

Temmuz Ayına Zam Yapılacak

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin açtığı ilana göre bir kişi Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak işe alınacak. İşe alınacak olan personele en az 22 bin 976 Türk Lirası net maaş verilecek. Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açıklanan bu maaş, 2022 yılının ocak ayına ait hesaplamalara göre yapıldı. Devlet memurları senede iki kere maaş zammı aldıkları için, bu maaşa temmuz ayında yüzde 40 seviyesinde bir iyileştirme yapılacağı açıklandı.

Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak başvuru yapmak isteyen adayların; yazılım, bilgisayar, elektronik, elektrik gibi mühendislik fakültelerinden mezun olması beklenmektedir. Ayrıca Fen Edebiyat ve eğitim fakültelerinden bilgisayar ve teknoloji, istatistik, fizik ve matematik gibi bölümlerin mezunlarının da başvurusu kabul edilecek.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google