Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

9.000 TL Maaşla Çalışacak Personeller Aranıyor

Getir

2022/05/20

Türkiye'nin en hızlı büyüyen girişimlerinden olan Getir, hızla büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin bir çok bölgesinde yayılan şubeleriyle ülke istihdamına da ciddi katkıda bulunan Getir, 9 Bin TL maaşla çalışacak personeller arıyor.

Koronavirüs salgının başlamışıyla birlikte işsizlik oranları iyice arttı. Ancak bazı firmalar bu süreçte müşterilerine aradığı hizmeti tam anlamıyla sağlayarak işlerini büyütmeyi başardı. Bu firmalarda birisi olan Getir, Türkiye’nin en iyi lojistik firmalarından biri haline dönüştü. Hatta sadece Türkiye’de değil dünya çapında da büyüme kat etti. Şimdilerde ise yaptığı işlerden ziyade ekonomiye sağladığı istihdam katkısıyla adından söz ettiren Getir, büyük bir işe alım planlıyor.

Getir 9000 TL Maaşla Personele Alınacak

Getir firması tarafından yeni yayınlanan personel işçi alımı ilanında birçok farklı pozisyonunda görevlendirilmek üzere alım yapılacağı bildirildi. Üstelik de alınacak olan personeller 9000 TL maaşla işe başlayacak.

2022 Getir Personel Alımı Kadro Dağılımı

Getir personel alımı ilanları Türkiye’nin dört bir yanı için yayınlandı. Getir firması tarafından yayınlanan sonra iş ilanlarında kadro dağılımı şu şekilde;

Moto Kurye Dağıtım Elemanı

Market Elemanı

Depo Personeli

Dönemsel Personel

Market Sorumlu Personeli

Motor Bakım ve Onarım Teknisyen Personeli

Reyon Personeli

Şoför Personeli

Getir Moto Kurye Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Getir 9 bin TL maaşla moto kurye alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyenler getir firmasının resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümünden başvuru formunu doldurarak işlemlerini tamamlayabilir. Bunun yanında çeşitli kariyer siteleri üzerinden de firmanın yayınlanmış olan çok sayıda iş ilanı bulunuyor. Bu ilanlara da başvuru yapmak mümkün.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google