Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Roketsan Deneyimsiz Personel Alımı

Roketsan, yeni mezunlar arasından deneyimsiz personel alımı ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz.

2022/04/05

Türk savunma sanayisinin önemli şirketlerinden bir tanesi olan Roketsan, deneyimsiz personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar KPSS şartı olmadan yapılacak. Bu sene yeni mezun olacak son sınıf öğrencileri başvuru yapabilecek. İşte hangi bölümlerin ROKETSAN’ın iş ilanlarına başvuru yapabileceğine, başvuru şartlarına dair isegir.net olarak hazırladığımız haberimiz...

Roketsan Personel Alımı Başvuruları

Roketsan deneyim şartsız başvurulara dair “online” çevrimiçi başvuru ekranını bu haberimizin en sonunda bulabilir ve hemen sürece katılabilirsiniz. Roketsan’ın online başvuru sistemine bireysel kayıt yaparak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Hangi Bölüm Mezunları Başvuru Yapabilir?

Başvuru için üniversitelerin 4 yıllık Makine, Elektrik Elektronik, Havacılık ve Uzay, Bilgisayar, Metalurji ve Malzeme, Kimya, Fizik Mühendisliği bölümleri başvuru yapabilir. Adayların bu bölümlerin 4. sınıflarında öğrenim görüyor olması gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir: Havelsan İş Başvuru Formu

Deneyim Şartsız Personel Alımı Başvuru Genel Şartları

Başvuru için adayların T.C. Vatandaşı olması, not ortalaması 4.00 üzerinden en az 3.00 olmak, ders programı haftada en az 1 gün Roketsan’ da çalışmaya elverişli olması, iyi derecede İngilizce bilgisine (okuma, konuşma, yazma) sahip olması, alanıyla ilgili güçlü teorik bilgiye sahip olmak ve/veya teorik bilgisini güçlendirmek konusunda istekli olması, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmesi gerekmektedir.

Başvuru ekranı için tıklayın

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google