Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Mercedes-Benz Personel Alımı

Otomotiv devi Mercedes iş ilanları ile personel alımlarına devam ediyor. Mercedes iş başvurusu, kariyer olanakları ve şirkete ait bilgilere yazıdan ul

2022/03/13

İnsanların bakmaya doyamadığı, hayallerinden çıkaramadığı ürünler üreten bir marka olmayı başarmıştır. Mercedes kalitesi her an her aşamada üretilen bir kalite. Bu kaliteye ulaşmanın yolu insan eğitiminden ve emeğinden geçmektedir. Şirket, Türkiye'de Hoşdere Otobüs Fabrikası ve Aksaray Kamyon Fabrikası adında 2 büyük tesise sahiptir. Hoşdere Otübüs Fabrikası dünyanın en modern ve kapsamlı üretim tesisleri arasında gelmektedir. Aksaray Kamyon Fabrikası, ülkemizin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biri olma özelliğine sahiptir. İnsana yapılan yatırımı, yatırımların en değerlisi olarak gören Mercedes, merkezlerinde öğrencilere, stajyerlere kurum ve yan sanayi çalışanlara verilen eğitimler ile, otomobile gönül vermiş bilinçli ve bilgili gençlerin yetişmesine imkan sağlıyor.

Mercedes-Benz, yaptığı ihracatın yanında, bünyesinde ve ülkemizde bulunan üretim tesislerinde çalıştırdığı personel ile ülke istihdamına da büyük fayda sağlamaktadır. Sizde bu büyük otomotiv devinde çalışmak istiyorsanız, internetten Mercedes-Benz iş başvurusu yapabilirsiniz.

Otomotiv sektöründe yer alan diğer şirketlere iş başvurusunda bulunmak için tıklayın

Mercedes İş İlanları

Mercedes markasının, İstanbul Hoşdere ve Aksaray'da fabrikaları bulunmaktadır. Personellerinin büyük bir çoğunluğunun bu fabrikalarda görev alan kurum, üretimde görev alacak personellerin yanında Türkiye'nin farklı illerinde bünyesindeki diğer departmanlar için de işe alımlar gerçekleştirmektedir. Mercedes, kariyer anlamında da çalışanlarına büyük fırsatlar tanımaktadır. Sizde Mercedes bünyesinde çalışmak istiyorsanız, ilgili kariyer sitelerinde yer alan kuruma ait iş ilanlarından iş başvurusu yapabilirsiniz. Güncel iş ilanları listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google